18 Şubat 2008 Pazartesi

Gölgeli Nick Yapmak !!!

Çok çekici bir nick ile karşınızdayız.Messengerdaki nikinizi gölgelendirebilirsiniz.Gerçekten çok güzel bir nick uygulaması.
1)Nickinizi gölgelendirmek için
Kod 1: ·#·$1»¦« ·#·$16E·$17E·$26E·$35E·#·$1Zumboyzum·$35N·$26N·$17 N ·$1 6N·$1 »¦«
Kod 2: ·#·$2»¦« ·$21B·$30B·$39·$48B·$57Zumboyzum·$48N·$39N·$30N·$2 1 N·$2»¦«
2)Nickinizin arkasına arka font olarak renk eklemek
Kod 1: ·$4 ·$4,8·@·# ?????zumboyzum?????·$2,8
RENK DEISTIRMEK ICIN SAYILARLA OYNAMAK YETERLIDIR

3 yorum:

asa dedi ki...

Gabile Mobil Omegle Random mobil sohbet olanı yayınlayan bu sohbet ücretsiz sosyal sitesinin Omegle Aynısı Siteler Türkiye içerisinde de baya tek seçenek edilmektedir. Bayanların ve erkeklerin en fazla kullandığı kameralı görünümlü mobil sohbet karşılıklı sesli mobil sohbet mobil sohbet sitesidir. Görünümlü mobil sohbet Omegle Aynısı 50 yakın linkleri olmaktadır. Yanında bilgisayar dan hariç cep telefondan Omegle Rusya kameralı mobil sohbet, Omegle ile türkçe Gabile Mobil ederek herhangi kameralı ve sesli arkadaşlıklar bulun. Parasız uygulamasız mobilde mobil sohbet Aradığınız bütün dostluklar dostluk hepsi parasız mobil sohbet odalarımızda olmaktadır

asa dedi ki...

Gabile İstanbul en kalabalık nüfusa sahip kent bulunduğu yerine ister istemez sanal alemde mobil sohbet odalarında istanbuldan yazışan istanbuldan mobil sohbet ortamına katılan insanlarla karşılaşma olasılığımız defa fakat defa henüz yüksektir. İstanbul dendiğinde akan sular durulur. Bu kadar geniş tek kitleye sahip tek kentin ister istemez sanal alemde kedisine özgü tek mobil sohbet platformu olacaktır.ailechat olarak bizlerde İstanbul mobil Gabile sohbet odalarını yaşama geçirerek bu platformda boy göstermeye başladık.

hasmet dedi ki...

Chat Siteleri Zira yeni şahıslar tanımak sizin bakış açısı ve şuur düzeyinizi arttıracak ve sizi daha fazla bilen tek fert yapacaktır. Bu denli yararlı olan bu prosedürü inşa etmek epey basit olmakta ve çoğu platform doğrulusunda bu görev verilmektedir. Sizde bu hizmetten faydalanabilmek yerine tek mobil chat sitesine mensup olmalı ve kültür düzeyinizi yukarıya Chat Siteleri taşımalısınız.